Voorgeschiedenis

Zolang ik me kan herinneren was ik altijd te vinden met hordes kinderen om mij heen.
Als men mij vroeg wat wil je later worden dan antwoordde ik steevast: “Ja iets met kinderen”.
Als jong meisje ging ik babysitten, later mee als begeleidster op jeugdkampen om uiteindelijk zelf moeder te worden van twee kinderen (Nick 1989 en Kim 1994).

Ik heb mijn opleiding tot yogalerares gevolgd bij de Stichting Yoga en Vedanta in Amsterdam, en vervolgtrainingen bij Dru Nederland (meditatieopleiding en Yogaretraites in Wales) en Reiki I en II.

Toen de kinderen groter werden en ik naast de yogapraktijk mijn grenzen wilde verkennen ben ik gaan werken in de jeugdpsychiatrie, te weten bij de Jutters en de Banjaard. Hier werkte ik met kinderen met diverse stoornissen in het autistisch spectrum, ADHD en zwaar getraumatiseerde kinderen. Kinderen met een licht verstandelijke handicap alsmede hoogbegaafde kinderen. Hier werd mij duidelijk wat ieder kind nodig heeft: Oprechte aandacht en een luisterend oor.

Afstemmen – intunen – doen wat nodig is op dat moment.

Vanaf 1993 was ik werkzaam in mijn eigen praktijk aan de Koningin Wilhelminalaan te Voorburg, zowel individueel als spiritueel therapeute en als yogadocente in groepsverband, hierna in het centrum Koningshof, hierna bij “Voel je Wel” in Leidschendam en sinds enige jaren aan de van Lugtenburgstraat in Voorburg.

Tevens werkte ik als freelancer bij Kind Centraal, centrum voor hoogbegaafdheid in een ondersteunende rol bij de plusklas en betrokken bij het Leonardo onderwijs.

Verder ben ik als eerste student afgestudeerd aan de Paul van Vliet Theater Academie in Scheveningen en treed ik als theatermaker op het levenspodium op. Leven vanuit passie en vanuit je hart, gelukkig en tevreden zijn in het nu, alles zit in jeZELF, en dit delen met de mensen die je weg kruisen.

Naast groepsyoga begeleid ik volwassenen en kinderen individueel inzake gezondheid, yoga en theater.
Prijs op aanvraag